Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Voordelen zonwerend glas

Er zijn een aantal voordelen als je voor zonwerend glas kiest. Graag bespreken we de drie grootste voordelen met je.

Wel het licht, niet de warmte!

Het is mooi om te ontdekken dat zonwerend glas wel het licht doorlaat van de zon, maar niet de warmte. De warmte wordt geabsorbeerd door een speciale folie (coating) op het glas. Hierdoor loopt de temperatuur niet op in een kamer of binnenruimte. Het klimaat is daarom veel beter te regelen. Het is mogelijk om tot 60% van de warmte te absorberen ten opzichte van normaal dubbel glas. Het blijft dus een stuk koeler in de woning en hoef je daardoor minder te koelen.

Een lagere energierekening

Het is mogelijk om het in de zomer wat koeler te houden door gebruik van zonwerend glas. Het is daarom mogelijk om geld te besparen op de energiekosten om de woning of het kantoor af te koelen. In de winter is het juist zo dat het zonwerend glas de warmte in de woning vast weet te houden (aangezien het ook dubbelglas is). Hierdoor is het mogelijk om het dus lekker warm te houden. In beide gevallen is het zo dat de energierekening minder hoog wordt!

Geen zonwering meer nodig

Het voordeel van zonwerend glas is ook dat je geen gewone zonwering meer nodig hebt voor aan de woning. Het is helemaal overbodig! Het helpt je dus om meer licht in huis te krijgen, zonder de warmte. Als je zonwering niet mooi of gemakkelijk vindt is het slim om voor zonwerend glas te kiezen.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters