Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Condens op voorzetramen

Het is belangrijk om een goede set voorzetramen te kopen en ze door een professional te laten plaatsen. Aangezien het onmogelijk is om de voorzetramen luchtdicht tegen het bestaande glas te plaatsen is het nodig om de voorzetramen te laten ventileren. Hiermee voorkom je dat voorzetramen condens vormen. Een vakman kan een paar gaatjes in een bestaand kozijn boren of een paar inkepingen maken om condens te voorkomen.

Een vakman voorkomt voorzetramen condens

Het is slim om een professional in te schakelen om de voorzetramen te laten plaatsen. Een professional kan de voorzetramen op de juiste manier monteren en aanpassingen maken aan het bestaande kozijn om condens te voorkomen. Door de mogelijkheden te ontdekken is het mogelijk om volop van de voorzetramen te genieten.

Wat zijn de kosten van het laten plaatsen?

De kosten van voorzetramen variëren van €110 euro tot €150 euro per m2. Je kunt ze ook laten monteren door een vakman om ze zo te laten monteren zonder condens te krijgen. Het is slim om meerdere offertes op te vragen voor de kosten. Hierdoor krijg je een goed gemonteerd voorzetraam voor een eerlijke prijs! Natuurlijk kun je het zelf gaan doen. Het risico bestaat echter dat je meer schade aanbrengt en ondanks het boren van gaten nog last hebt van condens. Het is daarom slim om goed te overwegen wat je zelf wel goed kunt en wat iets minder. De kosten kunnen sterk meevallen!

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters