Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Subsidie inbraakwerend glas

Het is natuurlijk slim om te ontdekken of je ook een premie of andere belasting korting krijgt als je kiest voor inbraakwerend glas. Helaas kunnen we je op dit moment mededelen dat dit niet het geval is. De overheid richt zich meer op de premies, subsidies en belastingkortingen als je kiest voor een beter geïsoleerde woning. Je kunt het dus wel combineren. Je kunt ervoor kiezen om inbraakwerend glas te combineren met isolerend glas. Hierdoor kun je in veel gemeenten wel een subsidie krijgen.

Inbraakwerend glas en de verzekering premie!

Het is wel vaak het geval dat je bij je inbraakverzekering een korting kunt krijgen. Het valt trouwens onder de inboedelverzekering (inbraak). Door te melden en aan te tonen dat je over inbraakwerend glas beschikt heb je jouw woning een stuk veiliger gemaakt.

Waar koop jij jouw inbraakwerend glas?

Het is slim om te kijken waar je jouw inbraakwerend glas gaat kopen. Er zijn helaas weinig financiële prikkels welke zorgen voor een aantrekkelijk korting om zo voor inbraakwerend glas te kiezen. Door echter meerdere offertes op te vragen van inbraakwerend glas is het wel mogelijk om je eigen korting te bezorgen. De prijsverschillen tussen de hoogste en de laagste offerte kunnen namelijk tot 30% verschillen. Soms is het zelfs nog meer. Het is dus niet onverstandig om meerdere offertes op te vragen als het gaat om inbraakwerend glas. Hierdoor kun je een goede besparing maken. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor het laten plaatsen van het inbraakwerend glas, als dit niet door hetzelfde bedrijf wordt uitgevoerd.

Zie ook: subsidie isolatieglas

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters