Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten hoogrendementsglas

Als je voor hoogrendementsglas wilt kiezen dan is het goed om bekend te zijn met de kosten. Door de kosten te kennen kun je immers veel beter een beslissing nemen welke van de verschillende soorten isolatieglas het beste is voor jouw woning. Het verband tussen de kosten en de besparingen op de energierekening gaan vaak nauw op. Het is echter wel van belang om binnen je eigen budget te kiezen voor hoogrendementsglas.

Wat zijn de kosten?

Er zijn een viertal verschillende soorten hoogrendementsglas. Het begint bij het normale hoogrendementsglas wat rond de 70 euro per m2 kost. Een iets beter isolerend hoogrendementsglas is HR+ glas van 75 euro per m2. Vervolgens is er nog het HR++ hoogrendementsglas van 80 euro per m2. Het beste hoogrendementsglas is HR+++ glas. Het is driedubbel glas en kost rond de 120 euro per m2. Naast de kosten van het hoogrendementsglas zelf zijn er echter ook nog kosten om het hoogrendementsglas te laten plaatsen.

Wat kost het plaatsen?

Als je hoogrendementsglas laat plaatsen dan moet je rekenen op een kostenpost van 35 euro tot 70 euro per m2. Afhankelijk van hoe gemakkelijk (of niet) het glas te plaatsen is worden de kosten hierop afgestemd. Het is slim om bij verschillende bedrijven voor zowel het hoogrendementsglas als het plaatsen ervan een offerte op te vragen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, de kosten en ook de bijbehorende garantie op het hoogrendementsglas.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters