Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Voordelen veiligheidsglas

Als je kiest voor veiligheidsglas dan mag je natuurlijk op een aantal voordelen rekenen en zul je wellicht overwegen om ook net als zoveel andere mensen in Nederland voor dit type glas te kiezen.

De drie belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen zijn toch wel de veiligheid op het gebied van inbraken, persoonlijke veiligheid en gevaar voor snijwonden. Door te kiezen voor veiligheidsglas is het onmogelijk voor een inbreker om een ruiten in te slaan en om op die manier binnen te komen. Het is dus goed om hier voor te kiezen. Een stevig slot op de deur en je huis veranderd in een vesting. Daarnaast is het goed om voor een veiligheidsglas te kiezen voor de veiligheid om door een ruit heen te vallen. Denk hierbij aan een raam op de vijfde verdieping van een appartementencomplex of gebouw. Het veroorzaakt geen letsel als je ertegen aan valt en het glas gaat kapot zonder dat je erdoorheen valt.

Een laatste voordeel van veiligheidsglas is natuurlijk ook je eigen veiligheid of van je gasten. Als iemand door een ruit valt en het breekt niet dan is de kans op een snijwond ook veel kleiner. Hiermee voorkom je dus dat je nare snijwonden krijgt.

Kies jij ook voor veiligheidsglas?

Het zijn slechts een paar voordelen welke we hier noemen. Het is echter mogelijk om met veiligheidsglas nare situaties te voorkomen. Het is mooi om te zien hoe je voorkomt dat je last krijgt van nare snijwonden, inbrekers of iemand die door en ruit valt. Voorkomen is beter dan genezen! Veiligheidsglas maakt het mogelijk.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters