Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Dubbelglas

Een van de beste uitvindingen om energie te besparen is toch wel dubbelglas. De ramen beslaan niet meer en je hebt geen last meer van condensvorming op de ramen in de winter. Ook heb je veel minder last van het geluid van buiten je woning. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je woning veel veiliger is geworden. Het is namelijk moeilijker om een dubbelglazen ruit te breken. Er zijn dus meerdere voordelen als je voor een raam met dubbelglas kiest.

Wat kost dubbelglas?

De grote vraag is natuurlijk wat dubbelglas kost als je hier voor wilt kiezen. Dubbelglas is er al vanaf 65 euro tot 80 euro per m2. Je moet dan nog wel de kosten voor het plaatsen hierbij optellen. Er zijn trouwens diverse soorten dubbelglas. Zo kun je ook voor HR+ en HR++ dubbelglas kiezen welke een nog beter isolerende werking hebben.

Hoe werkt dubbelglas?

De isolerende werking van dubbel glas ontstaat door de lucht tussen de twee lagen glas. Er zit een vacuüm laag lucht tussen welke zorgt voor de isolerende werking. Lucht is zoals je misschien wel weet een van de beste materialen om een isolerende werking te krijgen mits het natuurlijk wel ‘stilstaand’ is.

Geld besparen met dubbel glas

Als je dubbel glas hebt in huis dan kun je volop energie besparen. Je stookkosten gaan omlaag en de energiekosten zullen niet meer zo hoog zijn. Het is goed om hier over na te denken als je twijfelt over een investering in dubbel glas. Dubbel glas zal zichzelf terugverdienen op de lange termijn. Vaak heb je de kosten na 2 tot 3 jaar al weer terugverdiend. Er zijn eigenlijk geen redenen om niet voor dubbelglas te kiezen.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Ga naar: offertes glaszetter.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters