Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

HR++ glas

Als je nieuw glas laat plaatsen in je kozijnen dan kun je voor verschillende soorten isolatieglas kiezen. Je kunt standaard dubbel glas nemen, hoogrendementsglas en ook HR+ glas of zelfs HR++ glas. Het is mooi om te zien wat er mogelijk is. Kijk ook naar hoe goed de isolatie is van de verschillende soorten glas. Van enkel glas, dubbel glas tot aan HR++ glas neemt de isolatie steeds wat toe. Het is echter ook zo dat de prijzen en kosten toenemen als er meer isolerende werking is in het glas.

Dit is echter te rechtvaardigen aangezien je ook meer geld zult besparen op de stookkosten van je woning.

Wat zijn de kosten van HR++ glas?

Als je kiest voor HR++ glas dan moet je rekenen op een investering van 80 euro tot 85 euro per m2. Het is goed om te zien wat er mogelijk is. Kijk naar de opties om een goede ruit in je kozijnen te krijgen met een sterke isolerende werking. Ten opzichte van HR+ glas is er vaak slechts een prijsverschil van 5 euro per m2. Het is dus een relatief klein verschil en is het slim om hier niet op te besparen. Het is echter afhankelijk waar je de ruiten gaat plaatsen natuurlijk. Een adviseur kan je hierbij goed helpen.

De juiste prijs voor het juiste HR++ glas!

Het is verstandig om bij verschillende bedrijven een offerte op te vragen voor HR++ glas inclusief het laten plaatsen ervan. Door meerdere offertes op te vragen krijg je een goed beeld van de kosten, de garantie en ook de kwaliteit van het glas. En kan het je een aardige besparing opleveren. Sla deze stap dus niet over door met de eerste de beste glasleverancier in zee te gaan.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters