Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Prijzen zonwerend glas

Als je zonwerend glas wilt gaan kopen dan is het natuurlijk goed om de prijzen te kennen. Er zijn namelijk meerdere klassen waar je uit kunt kiezen en die ook allemaal in verschillende soorten en maten komen. Er zijn al mogelijkheden van 80 euro per m2. Dit is echter zonder de kosten van het plaatsen van het glas. Het is dus slim om hier wel rekening mee te houden.

Wat zijn de kosten?

Het laten plaatsen van zonwerend glas is al mogelijk vanaf 35 euro tot 75 euro per m2. Het ligt eraan hoe gemakkelijk de plek van het glas te bereiken is. Als het glas op de hoogste verdieping van een appartementencomplex zit dan zijn de kosten natuurlijk wat hoger dan wanneer de ruit op de begane grond geplaatst moet worden.

Ontdek de exacte kosten

Het is natuurlijk goed om een indicatie te hebben van de kosten van zonwerend glas. Het is echter slim om de prijs op te vragen bij meerdere aanbieders van zonwerend glas. Hierdoor krijg je een goed beeld van de kosten. Daarnaast kun je de kwaliteit en ook de garantievoorwaarden met elkaar gaan vergelijken.

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters