Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Inbraakwerend glas

De naam verklapt al waar inbraakwerend glas goed voor is. Het helpt om inbrekers geen kans te geven om binnen te komen via het raam. Het is verstandig om op gevoelige plaatsen in de woning voor inbraakwerend glas te kiezen. De inbraakcijfers nemen vaak sterk toe in bepaalde grote steden en het is niet leuk om te zien dat er bij jou wordt ingebroken. Voorkomen is beter dan genezen en een paar euro’s uitgeven aan dit glas is dan wel verstandig.

Wat kost inbraakwerend glas?

Inbraakwerend glas is er al vanaf 40 euro tot 80 euro per m2. Het heeft dan aan een kant gelaagd glas. Wil je inbraakwerend glas met aan de beide kanten gelaagd glas dan mag je rekenen op een prijs van 80 euro tot 120 euro per m2. Gelaagd glas aan beide zijden met een extra sterke folie kost trouwens 100 euro tot 150 euro per m2. Er zijn dus verschillende opties en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Vraag altijd meerdere offertes aan

Het is slim om verschillende offertes op te vragen voor inbraakwerend glas. De kosten van inbraakwerend glas en ook de kosten van het plaatsen kunnen vaak sterk verschillen. Een inspanning van een paar minuten kan je veel geld besparen. Zeker als je veel inbraakwerend glas nodig hebt.

Informeer je rijk!

Wees slim en nodig een glaszetter uit of ga naar een glashandel om de mogelijkheden en de kracht van inbraakwerend glas te ontdekken. Ze kunnen je vaak uitstekend helpen om een mooie en ook inbraakwerende oplossing te krijgen voor je woning.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Bekijk: offertes glaszetter.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters