Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Zonwerend glas 70/40

Er zijn verschillende soorten glas om bescherming tegen de zon te krijgen. Het type glas 70/40 is een van de meest gekozen soorten en is het zeer geschikt voor kantoren en woningen. Het laat namelijk nog volop natuurlijk licht door. Ook heeft het een goede zonwerende functie en een hoge thermische isolatie. Het is dus een goede optie om voor zonwerend glas 70/40 te gaan. De 70/40 waardes geven aan hoeveel licht en warmte doorgelaten wordt.

Wat kost zonwerend glas 70/40?

Het is natuurlijk goed om de kosten van dit glas te weten, voordat je hier voor gaat kiezen. De kosten van zonwerend glas beginnen gemiddeld bij ongeveer 85 euro per m2. Om de exacte kosten te kennen is het verstandig om een offerte bij een of meerdere glashandels op te vragen. Zo kun je immers de kosten met elkaar gaan vergelijken. Daarnaast moet je ook letten op de kwaliteit en de geboden garantie van de glashandel.

Plaatsen van zonwerend glas 70/40

Naast de kosten van het glas zelf zijn er ook kosten voor het laten plaatsen van het zonwerend glas 70/40. Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag gratis offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters