Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten zelfreinigend glas

Als je voor zelfreinigend glas wilt kiezen dan is het natuurlijk slim om bekend te raken met de kosten. Wij kunnen je een idee geven van de kosten en hoe je deze op twee manieren zelf kunt berekenen. Het beste is het echter om meerdere offertes op te vragen om de exacte prijzen te ontdekken.

Hoe bereken je de kosten?

Een grove gemiddelde voor de kosten per m2 is 80 euro tot 120 euro. Een manier om de kosten van zelfreinigend glas te berekenen is door de kosten van het glas wat je gaat kopen (bijvoorbeeld HR++ glas) met 20% te verhogen. Kies je bijvoorbeeld voor HR++ glas dan zijn de kosten vaak 85 euro per m2. Hier komt dan 20% bij en dan zijn de totale kosten van het glas 102 euro per m2.

De juiste kosten

Om de juiste kosten te kennen is het verstandig om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders van zelfreinigend glas. Hierdoor is het mogelijk om precies te weten welke soort glas je krijgt en welke kosten er bij het glas horen. Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters