Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Dubbelglas prijzen

Als je dubbel glas in je huis wilt laten plaatsen dan wil je natuurlijk graag de prijzen weten. Je wilt graag weten waar je aan toe bent en met welk budget je het mogelijk kunt maken om goede oplossing te krijgen om aanzienlijk veel energie te besparen.

Waarom kiezen voor dubbelglas?

Dubbelglas zal je helpen om energie te besparen. Je zult minder aardgas verstoken om je woning warm te krijgen en te houden. Daarnaast zal het woongenot omhoog gaan doordat het behagelijker zal aanvoelen in de binnenruimtes en is er minder snel tocht.

De besparing van dubbel glas

Dubbel glas zal je jaarlijks al snel een besparing van 200 euro tot 300 euro opleveren als we uitgaan van een gemiddelde rijtjeswoning met 20 m2 aan glasoppervlakte. Dubbel glas verdient zichzelf dus terug.

Dubbelglas prijzen

Dubbelglas kun je al verkrijgen vanaf 40 euro tot 80 euro per m2. Het is dan simpel dubbelglas. Je kunt ook voor HR+ en HR++ dubbelglas kiezen. Deze soorten ramen zijn wat prijziger. Overleg met een glaszetter wat het beste voor jouw woning is. Houdt ook rekening met de kosten van het plaatsen van het isolatieglas. Dit kost in de regel 40 euro tot 70 euro per m2.

Zelf het dubbelglas gaan plaatsen?

Als je geld wilt besparen en je bent handig dan kun je overwegen om het dubbelglas zelf te gaan plaatsen. Het is dan wel belangrijk dat je precies weet waar je mee bezig bent. Je zal het glas zelf op moeten meten en ook plaatsen. Je wilt natuurlijk niet achteraf ontdekken dat het tocht in je woning, omdat je een klein foutje hebt gemaakt bij het opmeten van het glas.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters