Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Bouwbesluit

Als je een gebouw of huis gaat bouwen dan is het natuurlijk belangrijk om aan alle eisen en regels te voldoen. Zo is het belangrijk om aan het veiligheidsglas bouwbesluit te voldoen. Denk aan grote ramen in hoge gebouwen. Het is natuurlijk de overheid welke ook graag wil voorkomen dat er nare ongelukken ontstaan. Daarom is er een bouwbesluit. Hierin zijn verschillende regels vastgelegd rondom veiligheidsglas.

Regels in overleg met de glasbranche

Er zijn geen keiharde wetten rondom veiligheidsglas. Wel is er een bouwbesluit gemaakt tussen de overheid en de glasbranche. Hierin staan de meest belangrijke punten genoemd. De wet heeft wel vastgelegd dat er met state-of-the art bouwmethodes gewerkt moet worden. Veiligheidsglas valt hier natuurlijk ook onder. Het is van vandaag de dag en het zorgt voor veiligheid.

Kwaliteit boven alles!

Net als bij zoveel zaken is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Kies voor veiligheid en vakmanschap. Let hierbij op de kwaliteit van het veiligheidsglas en ook op de kwaliteit van het plaatsen van het isolatieglas. De combinatie van deze twee zorgen voor een veiligheidsglas waar je lang van kunt genieten.

Een stapje extra!

Het is natuurlijk altijd slim om een stapje extra te doen ten opzichte van het bouwbesluit. Hierdoor is het mogelijk om een goed en veilig gebouw te krijgen.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters