Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Veiligheidsglas

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor veiligheidsglas. Een van die redenen is dat het kan zijn dat het glas horizontaal geplaatst is (bijvoorbeeld als plateau) of in een deur op een gevaarlijke plek. Met veiligheidsglas haal je een glassoort in huis welke niet uit elkaar zal spatten of barsten. Als het glas om welke reden dan ook kapot gaat dan zal het glas niet versplinteren maar bij elkaar blijven. Misschien heb je wel eens een ongeluk gezien of een kapot raam van een auto? Een auto heeft ook een veiligheidsglas.

Wat kost veiligheidsglas?

Veiligheidsglas is er al vanaf 40 euro per m2. Het gaat dan om eenzijdig gelaagd glas. Er is ook veiligheidsglas met twee lagen gelaagd glas voor 80 euro per m2. Dan is er nog veiligheidsglas met een extra folie vanaf 100 euro per vierkante meter.

Veiligheidsglas in jouw woning?

Eigenlijk kun je overal wel veiligheidsglas gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een binnendeur als je kinderen hebt. Ook werkt veiligheidsglas inbraakwerend. Het is goed om de glaszetter om advies te vragen of je wel of geen veiligheidsglas nodig hebt.

Je kunt uit verschillende soorten veiligheidsglas kiezen. Denk hierbij aan gelaagd glas, inbraakwerend glas, gehard glas, draadglas en ook brandwerend glas. Overleg met je glaszetter welke soort veiligheidsglas het beste in jouw woning past.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters