Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Hoogrendementsglas

Het is slim om voor hoogrendementsglas te kiezen in je huis. Er zijn veel voordelen, waaronder natuurlijk het besparen op de stookkosten. Hoogrendementsglas ziet er net zo uit als dubbel glas. Het verschil is echter dat er tussen de lagen glas een coating zit. Hierdoor ontstaat er een goede isolatie. Er zijn door de jaren heen steeds betere resultaten behaald met het maken van hoogrendementsglas. Zo is er inmiddels hoogrendementsglas, HR+ glas, HR++ glas en ook HR+++ glas. Hierdoor zijn er dus steeds beter isolerende ramen ontwikkeld.

Wat zijn de kosten?

Het is goed om bekend te zijn met de verschillende soorten hoogrendementsglas. Hoe beter de isolatie is, hoe hoger ook de kosten. Normaal en standaard hoogrendementsglas kost 70 euro per m2, HR+ glas kost rond de 75 euro per m2 en HR++ glas kost 80 euro per m2. Je ziet dat de prijsverschillen niet erg groot zijn. Hierna komt er echter een sprongetje naar HR+++ glas van 120 euro per m2. Het is het duurste en ook het beste hoogrendementsglas. Er zijn drie lagen glas en daarom ook wat duurder dan de overige soorten hoogrendementsglas.

De voordelen van hoogrendementsglas

De grootste voordelen van hoogrendementsglas zijn dat het uitstekend isoleert, een korte terugverdientijd kent en ook een lage aanschafprijs heeft. Het is goed om bekend te raken met alle voordelen van hoogrendementsglas.

Wat zijn de exacte prijzen?

Hierboven hebben we al een indicatie gegeven van de verschillende prijzen van hoogrendementsglas. Het is echter verstandiger om verschillende offertes op te vragen om zo een goed beeld van de exacte kosten van hoogrendementsglas voor jouw woning te krijgen. Let hierbij ook op de kosten voor het plaatsen van het glas.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters