Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten HR ++ glas

Als je kiest voor HR++ glas dan wil je natuurlijk graag de kosten kennen. Het is goed om te weten welke kosten er allemaal zijn als je HR++ glas in je ramen laat plaatsen. Graag helpen we je om een goede indicatie te krijgen. Het is echter beter om een offerte op te vragen om zo een exacte prijs te krijgen. Je voorkomt hiermee dat je een verkeerd budget hanteert.

Wat zijn de HR++ glas kosten?

Als je alleen het HR++ glas gaat kopen dan moet je rekenen op een prijs van 80 euro tot 85 euro per m2. Het is natuurlijke en grove indicatie. Het geeft echter een goed beeld van de kosten waar je op moet rekenen. We hebben het hier alleen over het glas en nog niet over de plaatsingskosten trouwens.

Wat zijn de kosten om te laten plaatsen?

Als je een glaszetter gaat inhuren om het glas te plaatsen dan moet je rekenen op een prijs van 35 euro tot 70 euro per m2. Het verschil zit hem in hoe gemakkelijk of hoe moeilijk de ruiten te bereiken zijn. Het is dus verstandig om een offerte op te vragen bij glaszetters. Op die manier krijg je een uitstekend beeld van de kosten.

Een offerte geeft volop duidelijkheid

Door een offerte voor de totale kosten en het plaatsen van het glas op te vragen krijg je snel duidelijkheid over de exacte kosten. Hierdoor voorkom je dat je een te hoge rekening krijgt. Daarnaast is het slim om op de kwaliteit en ook de garantie van het werk van de glaszetter en het HR++ glas te letten.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters