Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Zonwerend glas

Heb je last van warme ruimtes in je huis of kantoor, doordat de zon pal op de ramen schijnt? Het is dan slim om te overwegen om voor zonwerend glas te kiezen. En heeft dit glas meerdere voordelen.

Wat zijn de kosten?

Zonwerend glas is in verschillende klassen ingedeeld afhankelijk van hoe goed het glas de energie absorbeert. Er zijn al mogelijkheden vanaf 85 euro per m2. Het is echter belangrijk om te weten dat er ook plaatsingskosten bij komen. Of je zou natuurlijk zelf het zonwerend glas moeten gaan plaatsen. Het is slim om meerdere offertes op te vragen voor het plaatsen van het glas. Hierdoor kun je een mooie besparing realiseren en krijg je een goed beeld van de kosten.

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen als je voor zonwerend glas kiest. Je moet hierbij denken aan de reflecterende eigenschappen van het glas. Ook zorgt het voor een lagere energierekening. Tevens is een zonwering overbodig, nadat het zonwerend glas is geplaatst. Het zijn volop redenen om te kiezen voor dit type isolatieglas. Daarnaast krijg je een veel comfortabeler klimaat in de woning of kantoorruimte omdat het dus een stuk minder warm en benauwd is. Hier is het vaak allemaal om te doen.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters