Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten gehard glas

Als je gehard glas wilt gaan kopen is het natuurlijk belangrijk om de kosten te kennen. Er zijn verschillende toepassingen waarbij je kunt kiezen voor gehard glas. Denk hierbij aan glazen deuren, douchewanden of douchedeuren, tafelbladen, balkonafscheidingen van glas, bushokjes en bijvoorbeeld winkelruiten of ruiten in een woning. Door voor gehard glas te kiezen krijg je een glas wat vijf keer sterker is als dezelfde dikte glas (enkel of dubbel glas). Ook krijg je een veilig glas, wat bij breken in duizenden stukjes uiteenspat met minder scherpe randen. Voordelen te over om dus voor gehard glas te kiezen. Tenminste als de kosten niet de pan uit rijzen.

Wat zijn de kosten?

Als we kijken naar de gemiddelde kosten van gehard glas dan zit dit tussen de 40 euro en de 85 euro per m2. Het is afhankelijk van de dikte van het glas en ook of er nog andere wensen zijn. Misschien wil je bijvoorbeeld een deur van gehard glas, waarbij het mat is gemaakt. Het is ook belangrijk om de kosten van het plaatsen van het glas niet te vergeten. Reken hierbij op een kostenpost van 35 euro tot 75 euro per m2. De kosten zijn trouwens verschillend van leverancier tot leverancier. Het grootste verschil zit hem vaak in de kosten van het plaatsen. Het is daarom slim om bij meerdere aanbieders van gehard glas een offerte op te vragen. Op die manier wordt het mogelijk om de kosten laag te houden.

Kwaliteit en vakmanschap!

Naast de kosten zijn natuurlijk ook de elementen vakmanschap en kwaliteit van belang. Wat als een geharde glazen deur maar twee in plaats van vier jaar mee gaat bijvoorbeeld! Dan zijn de lage prijzen verdubbelt ten opzicht van de wat hogere prijzen. Kijk daarom iets verder dan je neus lang is en ontdek ook welke kwaliteit je mag verwachten en welke garantie er wordt geboden. Zo kun je er lang van genieten met een goed gevoel.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters