Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Glashandel

Als je glas wilt kopen dan kun je natuurlijk het beste naar een glashandel gaan. Bij een glashandel kun je glas in alle vormen en maten krijgen. Een glashandel zal ook altijd glas op voorraad hebben in de standaard maten. Daarnaast kun je natuurlijk iedere soort op de door jou gewenste maat verkrijgen.

Welke soorten zijn er bij een glashandel?

Bij de glashandel kun je enkel glas krijgen, dubbel glas, HR+ glazen, isolatieglas, geluidswerend glas, veiligheidsglas, gelaagd glas, gekleurd glas en ook glas in lood. Daarnaast zijn er nog veel meer soorten glas waar je uit kunt kiezen.

Is het glas bij een glashandel goedkoper?

Als je goed kunt onderhandelen dan zal het glas natuurlijk wat goedkoper zijn bij een glashandel dan wanneer je het besteld via de glaszetter. De glaszetter wil zijn boterham natuurlijk ook graag verdienen. En daar is niets mis mee. Zeker als je weet dat de glaszetter ook al het glas zal opmeten en plaatsen. Als er dan een foutje met het opmeten wordt gedaan dan is dat niet zo een groot probleem voor jou.

Een goede glashandel!

Als je kiest voor een goede glashandel dan zullen ze je helpen me het opmeten van de ramen. Verwacht echter geen speciale behandeling. Vaak heeft een glashandel het druk genoeg en kunnen ze niet met je mee om zonder extra kosten je ramen op te meten.

Zie ook:
www.glashandelwijzer.nl

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters