Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Klasse 2

Er zijn verschillende klassen van inbraakwerend glas waar je voor kunt kiezen. Een van de meest gekozen klassen is klasse 2. Het is een klasse waarbij drie keer vanaf drie meter hoog een stalen bal op de glasplaat gedropt kan worden.

Voor welk inbraakwerend glas kies jij?

Er zijn in totaal een achttal klassen als het gaat om inbraakwerend glas. Het begint bij klasse 1 en het loopt op tot klasse 8. Klasse 8 is de beste klasse. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om een goede klasse te kiezen. Het is verstandig om professioneel advies in te winnen. Hierna is het slim om meerdere offertes op te vragen om zo een goede prijs te krijgen voor klasse 2 inbraakwerend glas of een andere klasse.

Het plaatsen van klasse 2 inbraakwerend glas

Het is natuurlijk verstandig om het inbraakwerend glas door een professioneel bedrijf te laten plaatsen. Omdat je op die manier garantie krijgt op het plaatsen van het inbraakwerend glas. Natuurlijk is dat van groot belang. Om de exacte kosten te ontdekken is het slim om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders van inbraakwerend glas klasse 2 (of een andere klasse natuurlijk).

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters