Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

P4A

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor inbraakwerend glas. Je kunt uit verschillende klassen kiezen als je jouw glas inbraakwerend wilt maken. Hierdoor kun je het juiste glas kiezen wat bij jouw woning of bedrijf past. Een van de klassen is P4A. Deze klas heeft glas wat drie keer een ijzeren bal kan opvangen welke vanaf negen meter hoog op het glas valt. Het is dus eigenlijk een zeer sterk glas. Het is dus bijna onmogelijk om hier doorheen te komen.

Voor welke klasse kies jij?

Misschien kies jij ook voor de P4A klasse. Het is een klasse waar veel voor gekozen wordt door bedrijven en particulieren. Voor de doorsnee woning is dit een uitstekende klasse en kun je hier volop van genieten. Natuurlijk kan een adviseur je helpen met het bepalen welke klasse het beste is voor jouw woning.

Wat zijn de kosten van inbraakwerend glas?

Om de exacte prijzen te ontdekken van inbraakwerend glas is het verstandig om verschillende offertes op te vragen bij leveranciers. Door meerdere offertes op te vragen krijg je een goed beeld van de kosten van het inbraakwerend glas P4A en ook van de kosten van het plaatsen. Ontdek de mogelijkheden om volop te genieten van een goed set glas! We weten zeker dat je er geen spijt van krijgt.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters