Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Gehard glas kopen

Als je gehard glas kopen gaat dan is het belangrijk om op de prijs te letten, de kwaliteit en ook de garantie. Zeker als je het glas laat plaatsen door een glaszetter is het goed om op de garantievoorwaarden te letten. Je betaalt dan mogelijk wel wat meer voor het totale pakket, maar je krijgt er ook meer voor terug.

Welke prijs mag je verwachten?

Natuurlijk zal je voor het gehard glas een prijs moeten betalen. Bij de meeste glashandels liggen de prijzen van het glas dicht bij elkaar. Afhankelijk van de afwerking, de dikte en de kwaliteit ligt de prijs tussen de 40 euro en de 85 euro per m2.

Daarnaast zijn er nog kosten voor het plaatsen van het geharde glas. Hierbij zijn er vaak meer mogelijkheden tot korting of prijsverschillen ten opzichte van de concurrentie. Het is daarom slim om bij verschillende glaszetters (als de glashandel dit niet doet) een offerte op te vragen. Je mag verwachten dat de kosten van het geharde glas plaatsen tussen de 35 en de 75 euro per m2 ligt. Het ligt eraan hoe complex de klus is.

Welke toepassingen van gehard glas zijn er?

Als je gehard glas kopen gaat dan kan dit een douchedeur zijn, een douchewand, een gehard glazen deur, een glazen tafel, een bushokje, een tuinscherm, een winkelruit of misschien wel een ruit in je eigen woning. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te ontdekken om zo het beste gehard glas te kopen waar jij naar op zoek bent.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters