Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Isolatieglas

Een van de meest populaire soorten glas zijn toch wel isolatieglazen. Ze zorgen niet alleen voor de traditionele werking van glas, maar ook voor een betere bescherming tegen de kou van buiten en het binnen houden van de warmte in een woning. Door de stijgende energiekosten is er volop vraag naar deze isolerende glazen. Het is namelijk financieel ook interessant om te kiezen voor dit type glas.

Wat kost isolatieglas?

Isolerende glazen zijn al beschikbaar vanaf €65 euro tot €80 euro per m2. Het is afhankelijk van hoe sterk de isolerende werking moet zijn van het isolatieglas. Zo kun je zelfs kiezen voor een driedubbele beglazing voor een optimale isolatie van je woning. Voor een exacte prijs is het verstandig om een offerte op te vragen bij een glaszetter. Hij kan je precies vertellen wat de kosten zijn van het glas en ook van het plaatsen ervan.

Hoe werkt isolatieglas?

Doordat er een of twee lagen lucht tussen de ramen zit ontstaat er een isolerende werking in isolatieglas. Bij de HR+ glazen zit er zelfs een speciaal soort gas in de ruimte om de isolerende werking nog beter te maken.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters