Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Voorzetramen

Als je kiest voor voorzetramen dan mag je rekenen op veel voordelen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn alsnog een goede isolatie te krijgen indien je beschikt over enkel glas ramen. Voorzetramen en achterzetramen zijn bijna gelijk, het een zet je voor een raam en het ander zet je achter het raam. In beide gevallen is het de bedoeling om een spouw met lucht te creëren die moet zorgen voor een degelijke isolatie zodat er minder warmteverlies via het raam is. Daarnaast zal het ook condens tegengaan.

Welke voordelen zijn er?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je meer comfort in je woning krijgt voor een relatief lage investering. Je hoeft namelijk geen compleet nieuwe ramen te kopen of je kozijnen aan te passen. Je kunt de voorzetramen laten plaatsen om een extra laag glas voor je ramen te krijgen. Hierdoor zal je huis beter geïsoleerd zijn en kun je nog meer genieten van je huis. Door de voorzetramen krijg je dus een betere isolatie. Hierdoor kun je meer geld besparen op de energiekosten. Ook krijg je daarnaast een betere isolatie tegen geluiden van buiten. En eigenlijk zijn er nog veel meer voordelen.

Wat kosten voorzetramen?

De kosten zijn ook een groot voordeel van de voorzetramen. De kosten zijn namelijk erg betaalbaar. Je kunt ook besluiten om raam voor raam te gaan isoleren om de investering laag te houden en te betalen wanneer het jou uitkomt. Ook door de besparing op de energiekosten worden de voorzetramen eigenlijk ieder jaar goedkoper. Ze leveren je dan immers ieder jaar geld op!

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters