Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Prijzen voorzetramen

Als je voorzetramen wilt gaan kopen dan is het slim om de prijzen te kennen.

Wat zijn de prijzen (indicatie)?

Graag geven we je een indicatie van de prijzen voor voorzetramen. Bij benadering zijn de voorzetramen prijzen €110 euro tot €150 euro per m2. Het gaat hier om een indicatie en de daadwerkelijk prijs kan hoger of lager zijn. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken door meerdere offertes op te vragen. Het is verstandig om te informeren of de kosten voor het plaatsen van de voorzetramen inbegrepen zijn en of er eventuele andere kosten nog bijkomen.

Een besparing op de energiekosten

Het is slim om verder te kijken dan alleen naar de kosten van de voorzetramen. Het is nodig om ook te kijken naar de opbrengsten en de besparingen van de voorzetramen. Zo bespaar je volop geld op de energiekosten in je huis. Je woning zal namelijk beter geïsoleerd zijn. Hierdoor kun je meer geld overhouden om aan andere dingen te besteden. Een gemiddelde woning met 20 m2 aan glas kan met de hulp van voorzetramen gemakkelijk €250 euro tot €300 euro besparen aan energiekosten.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters