Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Nadelen zonwerend glas

Natuurlijk is het belangrijk voor zonwerend glas om de warmte buiten te houden. Het is echter zo dat dit op alle dagen van het jaar gebeurt. Zelfs in de winter, wanneer het zonnetje niet meer zo warm is. Je kunt dit als een van de nadelen van zonwerend glas noemen. Zeker voor passieve huizen of lage energiehuizen is het dus niet slim om voor zonwerend glas te kiezen. Hierbij wordt namelijk juist volop van de warmte van de zon gebruik gemaakt. In de zomer is het echter wel vervelend als het zo heet wordt en is zonwerend glas een goede optie.

De kosten? Een nadeel?

Natuurlijk is het gemakkelijk om aan te geven dat de kosten van zonwerend glas een nadeel is. Het is echter zo, dat de kosten van het glas erg betaalbaar zijn. Er zijn al mogelijkheden vanaf 85 euro per m2 aan glas. Je bespaart geld op de energierekening, waardoor het dus een investering is. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de kosten voor plaatsing. Ook is het slim en belangrijk om bij meerdere leveranciers een offerte op te vragen. Hierdoor kun je namelijk de kosten beheersbaar maken.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters