Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Glasschade

Het komt in de beste families voor: glasschade! Een ongeluk zit in een klein hoekje zegt men wel eens. Het is niet vreemd als er een keer glasschade ontstaat. Het kan jezelf overkomen met een bezemsteel of een hark. Je trapt een balletje verkeerd of je struikelt en valt door een glazen raam. Er zijn tal van redenen waardoor er glasschade ontstaat in je woning. Het is dan goed om te weten dat je altijd een beroep kunt doen op een glaszetter.

Heb je het nummer bij de hand wanneer er glasschade is?

Als je nog geen vaste glaszetter hebt dan kun je via onze offerte service een glaszetter vinden. Als ze het glas op voorraad hebben en in de juiste maat dan zullen ze het direct plaatsen. Anders krijg je een noodvoorziening. Je krijgt dan een houten plaat tegen het kapotte raam aan gespijkerd. Hierna zal de glasschade zo snel als mogelijk hersteld worden.

Een goede bescherming van je glas!

Wist je dat je ook voor veiligheidsglas kunt kiezen? Zeker op de plaatsen waar je in het glas kunt vallen is dat slim. Het glas versplinterd dan namelijk niet als je erin valt, maar blijft een kapot geheel. Het is zoals bij een kapotte autoruit.

Wat kost glasschade?

Het ligt natuurlijk aan het raam wat kapot is gegaan hoeveel de glasschade kost. Vaak zal je wel extra voorrijkosten moeten betalen. Het is echter wel een fijn gevoel dat het raam weer dicht zit en je de warmte in huis kunt houden. Zeker in de winter.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters