Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten

Als je jouw ramen wilt laten vervangen dan is het natuurlijk goed om op de hoogte te zijn van de totale kosten en de prijzen van het glas. De kosten van een glaszetter bestaan vaak uit drie onderdelen. Zo is er het uurloon van de glaszetter, de kosten van het glas en ook de eventuele reiskosten.

Wat is de uurloon van een glaszetter?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor dubbelglas. Het glas is soms niet aan te slepen voor een glaszetter. Het is niet vreemd aangezien het zorgt voor een goede isolatie van de woning en tal van andere voordelen heeft. Dubbel glas kost rond de 65 euro per m2, HR glas rond de 70 euro per m2, HR+ rond de 75 euro per m2 en HR++ glas rond de 80 euro per m2. Dan is er nog het HR+++ glas wat je voor 120 euro per m2 kunt krijgen. Hoe duurder het glas en hoe meer plusjes, hoe beter de isolatie is.

Kosten U waarde Jaarlijkse besparing
HR glas €60 euro per m2 1,7 – 2,2 €170 euro
HR+ glas €65 euro per m2 1,3 – 1,6 €200 euro
HR++ glas €70 euro per m2 1,2 €250 euro
HR+++ glas €100 euro per m2 0,5 – 0,9 €285 euro

 

Wat zijn de kosten?

Een glaszetter rekent vaak een bedrag per m2 geplaatst glas. Deze kosten liggen tussen de 40 euro en de 70 euro per m2. Of wordt er een uurloon van ongeveer 45 euro per uur gehanteerd.

Geld terug!

Door de beter isolatie zal je een lagere energierekening krijgen. En hierdoor kun je de kosten van de ramen terugverdienen. Eigenlijk is op de lange termijn de investering die je gedaan hebt terug te brengen tot 0 euro en zal het je geld opleveren. Als je tenminste voor goede isolatie kiest.

Offertes vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Zie: offertes glaszetter.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters