Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Prijzen veiligheidsglas

Als je veiligheidsglas gaat kopen dan ben je natuurlijk benieuwd naar de prijzen. Het is logisch. Je wilt natuurlijk niet je budget te boven gaan. Het is slim om jezelf goed te informeren over de mogelijkheden en ook over de kosten. Natuurlijk ben je al bekend met de voordelen van dit speciale glas. Je persoonlijke veiligheid, die van je gasten, de doorvalveiligheid en ook de verbeterde inbraakveiligheid zijn allemaal voordelen van veiligheidsglas.

Hoe ontdek je de prijzen?

Veiligheidsglas komt in verschillende gradaties en prijzen. Er zijn al mogelijkheden om veiligheidsglas te kopen vanaf 40 euro per m2. Het gaat dan om de laagste gradaties. De prijzen kunnen echter gemakkelijk oplopen tot 190 tot 200 euro per m2 aan veiligheidsglas. Het is verstandig om te kijken welke eisen en wensen jij stelt aan het veiligheidsglas en waarom je hier voor kiest. Als je dit weet dan kun je het juiste soort veiligheidsglas kiezen met de bijbehorende prijzen.

Meerdere offertes opvragen?

Het is altijd slim om meerdere offertes op te vragen. Of je nu een nieuwe deur laat maken, je tuin laat aanleggen of veiligheidsglas gaat kopen. Vergelijk de prijzen met elkaar en kijk ook naar de garantievoorwaarden en de kwaliteit. Staar je dus bij veiligheidsglas niet blind op de tarieven, maar let ook op de garantievoorwaarden en wat je mag verwachten van het glas. Hierdoor kun je een goede keuze maken en er jarenlang plezier van hebben.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters