Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten voorzetramen

Als je voorzetramen wilt gaan kopen dan wil je natuurlijk graag de kosten weten. Met de voorzetramen krijg je een beter geïsoleerde woning en kun je enkel glas omtoveren naar dubbel glas. Hierdoor krijg je tevens een betere isolatie tegen geluid. Het is slim om de mogelijkheden van de verschillende voorzetramen te vergelijken. Je kunt voorzetramen in tal van kleuren krijgen. Ze worden vaak van aluminium of kunststof gemaakt en de ruit kan gemaakt zijn van glas of plexiglas.

Wat zijn de kosten?

Voorzetramen zijn er al vanaf €110 euro en kunnen tot €140 euro per m2 kosten. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en welke bijbehorende kosten hierbij horen.

De exacte prijzen van voorzetramen

Door meerdere offertes op te vragen van verschillende aanbieders is het mogelijk om de juiste prijzen te ontdekken van de voorzetramen van jouw huis. Het is goed om de juiste kosten te kennen om zo een goede berekening te kunnen maken voor het rendement op je investering.

Een gemiddelde woning met 20 m2 aan glas zal een besparing op de energiekosten van €250 euro tot €300 euro per jaar. Hiermee heb je een investering in voorzetramen dus in een paar jaren terugverdiend. Natuurlijk kun je tot dat moment volop genieten van het extra comfort in je woning dankzij deze voorzetramen.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters