Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Zelfreinigende ramen

Het is de droom van iedere vrouw (of man) die regelmatig de ramen moet lappen. Zeker op de moeilijk bereikbare plekken zou het geweldig zijn. We hebben het natuurlijk over zelfreinigende ramen. Je betaalt over het algemeen een kleine meerprijs om volop te kunnen genieten van de mogelijkheden van zelfreinigende ramen. Je hebt geen zeepsop meer nodig, hoeft geen schoonmaakbedrijf meer in te huren of zelf de ladder op te gaan. De ramen worden aan de buitenkant schoon gehouden door de zelfreinigende functie van de ramen. Het klinkt als een droom, maar het is er al vele jaren.

Waarom zijn er nu meer zelfreinigende ramen?

Hoewel de mogelijkheden van zelfreinigende ramen er dus al veel langer zijn, wordt er nu veel vaker voor gekozen. Omdat er veel meer glas in de bouw van een woning gebruikt wordt, zie je dus dat het gebruik van dit type glas veel vaker voorkomt.

De mogelijkheden

Als je nieuw glas wilt gaan plaatsen dan is het slim om te overwegen om ook voor zelfreinigende ramen te kiezen. Er zijn veel voordelen en ook bespaar je verschillende kosten. De kosten van zelfreinigende ramen zijn grofweg 20% hoger dan normale ramen. Het is echter slim om de juiste prijzen op te vragen bij de vakman. Hierna kun je nog gemakkelijker beslissen of je wel of geen zelfreinigende ramen wilt hebben.

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters