Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Kosten inbraakwerend glas

Als je kiest voor inbraakwerend glas dan is het natuurlijk belangrijk om ook de kosten te kennen. Op die manier kun je een inschatting maken of het voor jou interessant is om voor inbraakwerend glas te kiezen. Het is natuurlijk altijd interessant om de mogelijkheden te bekijken. Graag geven wij in dit artikel een indicatie van de kosten. Het is een indicatie en is het slimmer om bij meerdere leveranciers een offerte op te vragen om de exacte kosten te ontdekken. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Wat bepaalt de kosten?

Als je kiest voor inbraakwerend glas dan zijn de kosten afhankelijk van de afmetingen van de ramen. Ook zijn de kosten afhankelijk van het soort glas die je kiest. Er is enkel gelaagd inbraakwerend glas, maar ook zijn er dubbel gelaagde inbraakwerende ruiten. Daarnaast kun je ook kiezen voor inbraakwerend glas met een folie. Dit in combinatie met de gradatie van veiligheid bepaalt uiteindelijk de kosten.

Wat zijn de kosten nu?

De inbraakwerend glas kosten zijn afhankelijk van de genoemde factoren. Er zijn al mogelijkheden vanaf 40 euro per m2. Het kan echter oplopen tot 150 euro per m2. Het is ook goed om te weten dat het inbraakwerend glas is te combineren met isolatieglas. Hierdoor krijg je het beste van twee werelden. Natuurlijk is dit iets duurder. Het is verstandig om meerdere offertes op te vragen, een adviesgesprek aan te gaan en te ontdekken wat er mogelijk is.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters