Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Zelfreinigend glas

Het is ideaal om zelfreinigend glas te hebben op plaatsen waar je zelf moeilijk kunt komen. Fijn is het zeker om deze plekken toch gemakkelijk schoon te houden met de hulp van zelfreinigend glas. Eigenlijk alle soorten dubbelglas zijn verkrijgbaar als een zelfreinigend glas variant.

De voordelen

Als je kiest voor zelfreinigend glas dan mag je ramen verwachten welke zichzelf schoonhouden. De naam verklapt eigenlijk alles al. Daarnaast zijn er echter nog andere voordelen. Zo ben je minder tijd kwijt als je je ramen wassen gaat, je krijgt schonere ruiten met meer zonlicht en een beter zicht. Ook condens zal snel verdwenen zijn. Daarnaast heb je lagere onderhoudskosten en gebruik je ook minder schoonmaakmiddelen. Hierdoor is het dus ook nog eens beter voor het milieu. De zelfreinigende coating zit aan de buitenkant van het glas. Hierdoor is het als een extra optie te kiezen voor eigenlijk iedere soort beglazing.

Steeds meer mensen kiezen voor zelfreinigend glas

Het is natuurlijk niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor de mogelijkheid van zelfreinigend glas. Hoewel het er al een lange tijd is, wordt er nu steeds vaker voor gekozen. Er worden ook veel vaker veel meer oppervlaktes voorzien van glas in de huizen. Daarom is het slim om ook te kiezen voor zelfreinigend glas.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters