Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Gehard glas

Gehard glas is 5 keer sterker en ook 5 keer stootvaster dan enkel glas en dubbel glas. Het geharde glas wordt op een speciale manier gemaakt, zodat het moeilijk kan breken. Het is zelfs zo dat wanneer het breekt dit op een veilige manier gebeurd. Gehard glas wordt op verschillende manieren toegepast. De douchedeur is een goed voorbeeld, maar natuurlijk ook een glazendeur.

Wat zijn de prijzen van gehard glas?

Gehard glas is eigenlijk erg betaalbaar. Er zijn al mogelijkheden vanaf 40 euro per m2. Het gaat dan om gehard glas van 4 millimeter dik. Er zijn verschillende mogelijkheden en motieven en ook diktes van gehard glas. Het glas kan tot 15 millimeter dik zijn. In de regel kost gehard glas 40 euro tot 80 euro per m2. Als je het geharde glas wilt laten plaatsen door een glaszetter dan betaal je 40 tot 75 euro per m2. Het is slim om een offerte van de mogelijkheden op te vragen om zo een scherpe totaalprijs te krijgen.

Gehard glas is sterk en ook stootvast

Het is goed om te zien dat gehard glas erg sterk is. Bij het geharde glas is de dikte trouwen nog niet eens het belangrijkste. Door een speciale manier van produceren is het glas sterk en stootvast gemaakt. Gehard glas wordt gefabriceerd door een verhitting van de plaat van glas. Hierna wordt het glas afgekoeld en ontstaat er een trekspanning, waardoor het glas zeer sterk en ook hard wordt. Het maakt het dus mogelijk om zowel stootvast als veilig te zijn.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters