Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Veiligheidsglas snijden

Als je voor veiligheidsglas kiest dan is het belangrijk dat je de maten goed doorgeeft. Het is niet mogelijk om veiligheidsglas te gaan snijden. Als je dit gaat doen dan zal de hele ruit kapot gaan en in stukjes vallen. Dit is eigenlijk een van de elementen van veiligheidsglas en waarom men voor veiligheidsglas kiest. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken van veiligheidsglas. Kies echter voor de juiste afmetingen van veiligheidsglas zonder het te snijden.

Voorkom het veiligheidsglas snijden

Door te voorkomen dat je het veiligheidsglas moet snijden is het mogelijk om volop van het glas te genieten. Het blijft namelijk heel en het behoudt zijn kracht om te doen waar je het glas voor gekozen hebt. Misschien is dit een inbraakwerende functie, een doorval veiligheid of simpelweg je persoonlijke veiligheid (en je gezin en gasten) als ze per ongeluk door een ruit vallen. In het laatste geval bedoelen we het voorkomen van het krijgen van snijwonden.

Wat zijn de kosten van veiligheidsglas?

Als je veiligheidsglas gaat kopen dan kun je dit in verschillende afmetingen doen. Het is goed om te weten waarvoor je voor veiligheidsglas kiest. Door de juiste afmetingen en het juiste doel van het veiligheidsglas door te geven is het mogelijk om in ieder geval te voorkomen dat je het veiligheidsglas snijden moet. Daarnaast zorg je ook dat het veiligheidsglas geschikt is voor jouw woning en waarvoor jij het aanschaft.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters