Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Prijzen

Als je een andere ruit laat plaatsen dan is het natuurlijk goed om op de hoogte te zijn van de kosten. Er zijn diverse prijzen waar je rekening mee moet houden om tot de totaalprijs te komen. Graag bespreken we de kosten met je, zodat je niet voor een verrassing komt te staan.

Wat zijn de prijzen?

Een glaszetter zal glas bij je komen plaatsen voor een prijs van 40 euro per uur. Vaak worden de prijzen per m2 uitgedrukt. Omgerekend naar de tarieven per m2 glas is dit 40 euro tot 70 euro (arbeidsloon). Natuurlijk is dit een grove schatting. Het is daarom slim om meerdere offertes van lokale glaszetters op te vragen, zodat je de exacte prijzen weet.

Kosten U waarde Jaarlijkse besparing
HR glas €60 euro per m2 1,7 – 2,2 €170 euro
HR+ glas €65 euro per m2 1,3 – 1,6 €200 euro
HR++ glas €70 euro per m2 1,2 €250 euro
HR+++ glas €100 euro per m2 0,5 – 0,9 €285 euro

 

Waarom zijn er verschillende tarieven?

De prijzen zijn verschillend aangezien de werkzaamheden verschillend kunnen zijn, de reistijd anders is en ook ieder glastype zijn eigen bewerkelijkheid kent.

Het glas zelf zetten?

Natuurlijk kun je op de glaszetter kosten besparen als je zelf de ramen gaat plaatsen. Je moet dan wel goed weten wat je aan het doen bent. Je moet ook nauwkeurig kunnen werken. Als het glas er namelijk niet goed in komt te zitten dan kan het gaan tochten. Ook zal de isolerende werking verloren gaan. En dat is natuurlijk wel jammer. Het is vaak slimmer om budget vrij te maken om de glaszetter zijn werk te laten doen. Op de lange termijn verdien je dit vanzelf terug en hoef je je nergens zorgen over te gaan maken.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het slim om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Bekijk: offertes glaszetter.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters