Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Glaszetterwijzer.nl Informatie en vrijblijvend advies over het inhuren van een glaszetter!
Glaszetterwijzer.nl

Zelfreinigend glas prijzen

Als je voor zelfreinigend glas wilt gaan kiezen dan ben je natuurlijk benieuwd naar de prijzen. Het is vanzelfsprekend eigenlijk dat je dit graag wilt weten om zo een goede afweging te kunnen maken of de kosten ook binnen jouw budget passen. Het is mogelijk om op twee manieren de extra kosten van zelfreinigend glas te kunnen berekenen.

Wat zijn de prijzen?

Als je wilt weten wat de prijzen zijn dan moet je uitgaan van een grove gemiddelde. De kosten liggen vaak tussen de 80 euro en de 120 euro per m2. Het is helaas moeilijk om een exacte prijs aan te geven. Het beste is om een offerte aan te vragen bij een glashandel om zo de exacte kosten te ontdekken van zelfreinigend glas. Een tweede manier om de prijzen te kennen is door 20% op te tellen bij de normale prijs van isolatieglas. Kies je bijvoorbeeld voor HR+ glas dan betaal je hier normaal gesproken 75 euro per m2 voor. Hier komt dan 20% bij en dan wordt het totaal 90 euro per m2. Ook hier geldt dat het een grove gemiddelde is. Het beste blijft om een offerte op maat op te vragen voor zelfreinigend glas.

Een mooie schoon raam!

Misschien vindt je de prijzen te hoog? Het is dan goed om nog even stil te staan bij alle voordelen van zelfreinigend glas. Weet dat je nooit meer je ramen hoeft te lappen, geen zeepsop meer hoeft te kopen en ook geen schoonmaakbedrijf meer hoeft in te schakelen. Eigenlijk verdienen de zelfreinigende ramen zich vanzelf terug.

Glaszetters vergelijken?

Door het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken en mogelijk besparen op de kosten voor het inhuren van een glaszetter. In Nederland zijn er meer dan 1000 glaszetters actief en is het maken van een goede keuze niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo zie je direct wie de beste deal heeft en betaal je niet te veel voor je opdracht. Vraag offertes op.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters